Fyrs scoregryde v. 2.0
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Rasmus Dve Indsendt : |
|
|
Først snittes løget og kommer sammen med baconet ned i et gryde, hvor der er lidt fedtstof i bunden. Når løget er gyldenstegt og baconet er sprød tilsættes de opskårne tomater og de rensede og skiveskårende svampe. Dette står så og simre i nogle minuter hvor resten af ingredienserne bliver tilsat. Dette skal så simre under låg i 15-20 minutter, hvor man i mellemtiden koger spaghettien. Herefter bliver gryderetten anrettet på spaghettien.
Tips: Man kan med fordel benytte sig af frisk pasta, så som Fuccehini. Svampemixen giver mulighed for alt, men retten er originalt med Brune- samt hvide champignoner og tragthatte. |
|
Opskriften er vist 4154 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne