Æblesmuldrekage

Æblesmuldrekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie Laursen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.sukker
250 g.hvedemel
200 g.Margarine
 Et gode par fulde havregryn
 Kanelsukker
5-6 æbler (Smag og behag.)
 Margarine til smøring af fad
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør et ildfast fad over det hele.
Skræl æblerne, skær dem i tern, og læg dem i bunden af fadet. (Drys evt. kanelsukker over.) Mel og sukker blandes sammen en skål. Margarinen smeltes til næsten flydende og bliver blandet sammen med det andet. Havregryn tilføjes, til dejen smuldre efter ønske. Kanelsukker tilføjes efter smag.
Den færdigblandede dej hældes ud over æblerne, og fadet sættes i ovnen. Kagen bages i 35 min ca.

Tips:

Den smager super godt med flødeskum el. cremefraiche. Der kan evt. tilføjes hakkede boghvedekerne til dejen for at give den lidt ekstra. Kagen tager ingen skade af, at stå i køleskabet, og blive kold hvis den f.eks. skal bruges senere.





karakterer:
Opskriften er vist 4664 gange,
og udskrevet 113 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu