Æblesmuldrekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Marie Laursen Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør et ildfast fad over det hele. Skræl æblerne, skær dem i tern, og læg dem i bunden af fadet. (Drys evt. kanelsukker over.) Mel og sukker blandes sammen en skål. Margarinen smeltes til næsten flydende og bliver blandet sammen med det andet. Havregryn tilføjes, til dejen smuldre efter ønske. Kanelsukker tilføjes efter smag. Den færdigblandede dej hældes ud over æblerne, og fadet sættes i ovnen. Kagen bages i 35 min ca. Tips: Den smager super godt med flødeskum el. cremefraiche. Der kan evt. tilføjes hakkede boghvedekerne til dejen for at give den lidt ekstra. Kagen tager ingen skade af, at stå i køleskabet, og blive kold hvis den f.eks. skal bruges senere. |
|
Opskriften er vist 4664 gange,
og udskrevet 113 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne