Norsk pølsegryde 02

Norsk pølsegryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 løg
25-50 g.Margarine
140 g.koncentreret tomatpure
 vand
500 g.fine ærter
2.5 dl.fløde
 Salt
 peber
 Sovsejævning
 Ris til 4 prs.
1-2 pakkerpølser
 
Opskrift:
Skræl og hak løgene. Skær pølserne i stykker ca. 2 cm. Smelt margarine i en gryde og tilsæt løg og pølser. Lad det stege i 2-5 min. under omrøring så det ikke brænder på. Tilsæt tomatpure, og vand til pølserne lige er dækket. Lad retten koge i 5 min. Tilsæt ærterne og fordel dem jævnt unde romrøring. Tilsæt fløde og lad retten koge i 2-4 min. indtil ærterne er færdige. Smag til med salt og peber. Til sæt sovsejævner til den ønskede konsistens er opnået.
Server til de kogte ris.

Tips:

I stedet for fløde kan der bruges sødmælk, men det vil kræve mere sovsejævner.





karakterer:
Opskriften er vist 5020 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu