Norsk pølsegryde 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og hak løgene. Skær pølserne i stykker ca. 2 cm. Smelt margarine i en gryde og tilsæt løg og pølser. Lad det stege i 2-5 min. under omrøring så det ikke brænder på. Tilsæt tomatpure, og vand til pølserne lige er dækket. Lad retten koge i 5 min. Tilsæt ærterne og fordel dem jævnt unde romrøring. Tilsæt fløde og lad retten koge i 2-4 min. indtil ærterne er færdige. Smag til med salt og peber. Til sæt sovsejævner til den ønskede konsistens er opnået.
Server til de kogte ris. Tips: I stedet for fløde kan der bruges sødmælk, men det vil kræve mere sovsejævner. |
|
Opskriften er vist 5020 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne