Rabarber- og jordbærdessert
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skrab kornene ud af vaniljestangen. Kog vin, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde. Læg husblas i blød.
Skær rabarber i skiver og kog dem halvmøre i vinlagen. (ca. 10 min.). Si rabarberne og gem lagen. Blend rabarberne sammen med halvdelen af jordbærrene. Tag husblasen op og smelt den i det vand der hænger ved. Hæld den i frugtmosen under omrøring. Rør 5 spsk. flormelis, creme fraiche og æggeblomme i. Pisk æggehviden stiv. Tilsæt 1 spsk. flormelis. Vend æggehviden i mosen. Stil i køleskabet. Pynt med resten af jordbærrene. Kog vinlagen ca. 5 minutter. Hæld det over. |
|
Opskriften er vist 21009 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hane - 2005-01-01 01:01:01 Kan der ikke bruges æblemost i stedet for hvidvin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne