Finskbrød uden mælk

Finskbrød uden mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 100 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnede

Indsendt :      Red :
Finskbrød uden mælk, billede 4 Finskbrød uden mælk, billede 1 Finskbrød uden mælk, billede 2 Finskbrød uden mælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.Hvedemel
200 g.mælkefri
60 g.Sukker
 
 Pynt:
1 Æg M/L, hele
25 g.Perlesukker/Tesukker
25 g.Mandler, smuttede
 
Opskrift:
Findel margarinen i melet og bland sukkeret i. Saml dejen og sæt den køligt 15 min.

Tril den til stænger, 2½ cm i diameter. Tryk dem lidt flade og pensl med sammenpisket æg.

Skær stængerne i ca. 2 cm brede stykker. Pensl kagerne igen med æg og dyp dem i tesukker og hakkede mandler.

Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn øverst i ovnen i ca. 10 min.

Tips:

Se den klassiske opskrift på finskbrød her





karakterer:
Opskriften er vist 871 gange,
og udskrevet 30 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu