Finskbrød uden mælk
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnede Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Findel margarinen i melet og bland sukkeret i. Saml dejen og sæt den køligt 15 min.
Tril den til stænger, 2½ cm i diameter. Tryk dem lidt flade og pensl med sammenpisket æg. Skær stængerne i ca. 2 cm brede stykker. Pensl kagerne igen med æg og dyp dem i tesukker og hakkede mandler. Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn øverst i ovnen i ca. 10 min. Tips: Se den klassiske opskrift på finskbrød her |
|
Opskriften er vist 871 gange,
og udskrevet 30 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne