Karrysuppe med porre og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : marie Indsendt : Red : |
|
|
skær kartoflerne i 1 cm store tern og kog dem 5 min i vand tilsat salt. Dryp dem godt af. Skær løg og porre i tynde ringe. Hak hvidløg fint. Del kyllingekødet i små strimler.
Sauter kyllingekødet på alle sider til det har taget lidt farve. Tag kødet op. Sauter løgene i resten af fedtstoffet til der klare. Tilsæt karry og rist blandingen godt igennem i 1-2 min. Tilsæt hvidløg, spidskommen, hakket ingefær, citronskal, muskatnød bland godt sammen. Tilsæt kartofler og porrer, krydr med peber og lidt salt og hæld bouillon på. Lad suppen simre ca 10 min. Tilsæt kylling og kog yderlig 5 min. Tilsæt fløde kog igennem til suppen jævner let. Smag til med salt, peber, karry og lidt citronsaft. Nydes med et godt brød |
|
Opskriften er vist 19460 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne