Fars Leverpostej
Hovedingrediens : Lammekød - Svinelever Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : T-Boy Indsendt : Red : |
|
|
Blend lever,spæk og løg.
Finhak champignon,hvidløg og bacon og hæld det i en stor skål. Varm mælken med bouillon terningerne til de er opløst og hæld det i skålen sammen med resten af ingredienserne og levermassen og rør rundt med en stavblender til en fin masse. Hæld massen på aluforme og bag ved 175 grader i 1. time. Velbekomme :-) Tips: Salt og peber er erstattet med bouillon terninger da det giver en meget mere fyldig smag. Pynt evt. med stegte champignon og bacon. |
|
Opskriften er vist 12155 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer T-Boy - 2011-12-07 10:34:52 Baconen gør at der kommer lige lovlig meget fedt væske i det færdige resultat i nogens smag så istedet læg 3 skiver bacon på toppen af levermassen i formen når den skal bages det bliver også rigtig godt. PS. ved 500 Gr Aluforme så bag i 75 minutter så postejen bliver helt gennembagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne