Nugga tern
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Kan med fordel fryses. Tages op 10min før de skal nydes.. Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smøret
Bland resten i. Rør med håndmixeren. Underlig dej, men sådan skal den være. Dejen klappes ud i en lille bageplade ca30x20cm. Bages v. 200g i 15 min Efter ca 5 min efter den er bagt skæres nugga i strimser og lægges på kagen. Det vil hurtigt smelte og kan så smøres ud som glasur. Skær kagen i stykker på ca 4x4cm. Tips: Lav evt mønster med en gaffel i nugga-glasuren. Det vil se flot ud. Bag ikke kagen mere end 15min da den så vil blive meget hård. |
|
Opskriften er vist 3031 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne