Klejner (de bedste)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Doddie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele blandes godt sammen og æltes godt igennem.
Dejen rulles ud, i et ikke for tyndt lag. Klejnerne skæres med en klejnespore og foldes. Kog klejnerne i palmin indtil de har den rigtige farve, brug evt. en frituregryde. Tips: Meget populære klejner |
|
Opskriften er vist 29170 gange,
og udskrevet 1000 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2018-06-23 15:24:30 Hvor meget vanillesukker? anonym - 2012-12-22 11:11:34 Super gode kjejner :o) Per - 2011-12-19 20:08:10 Dejen er nem at arbejde med, og revner ikke når man vrider klejnerne. Giver en dejlig sprød klejne. Vi brugte 3 pakker palmin til at koge denne portion i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne