Små napoleonshatte 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
Gør Således:
Dej: Bland mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldre det i melblandingen. Tilsæt øggeblomme og vand og saml hurtigt dejden. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3mm tyk dejplade. stik runde kager ud med en dejstikker ( ca. 5½ cm i diameter). Saml den overskudende dej og gentag udstikningen, til der er ca. 40 kager. Fyld: Tril ca. 40 små marcipankugler og læg en på hver kage. saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen. sæt napoleonshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. i ca. 8 min. ved 200 grader. lad dem køle af. |
|
Opskriften er vist 5513 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne