Lakselasagne med spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt af : tbpj Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 390433 gange,
og udskrevet 5502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (77 stemmer) |
|
Kommentarer Troels Andersen - 2021-10-19 19:12:19 Fantastisk opskrift, men jeg synes ikke Mornay-sauce passer til. Jeg anbefaler at man benytter Bechemel-sauce i stedet - men stadigvæk 5/5, ligetil og ekstremt nemt at lave 🙂 Jytte Jensen - 2020-12-09 18:50:18 Dejlig opskrift Jeg smagte spinaten til med salt/peber/et lille løg og lidt saft af en citron og 1/4 piskefløde Brugte lidt mere money sovs Den gjorde lykke i familien 😋 Tina - 2020-09-07 12:08:05 Supergod nem at lave .... Bjarne - 2017-12-31 03:42:38 Den bliver noget bedre hvis hvis man erstatter noget af den ferske laks med røget laks (en blanding af kold og varm røget ) Bjarne - 2017-12-30 16:34:47 Den bliver noget bedre hvis hvis man erstatter noget af den ferske laks med røget laks (en blanding af kold og varm røget ) Annet - 2017-05-03 19:26:44 Er den fryseegnet Mia - 2017-02-24 14:06:09 Jeg tilføjer altid et lag cherrytomater skåret i skiver. Det giver en syre til den ellers "fede" ret. Mums Goli - 2016-11-11 17:12:01 Hejsa Må man godt fryse ned???? Sonja - 2015-10-18 12:32:31 Jeg blander et par porre sammen med spinaten og bruger lidt mere sauce. Det er en super lasagne. Tanja - 2015-06-08 21:29:10 Er den fryse egnet :)? Anni - 2014-03-25 19:45:19 Virkelig lækker lakselasagne! Muuuums! C - 2014-02-27 20:14:53 Den fungerer også fint med pastaskruer i stedet for lasagneplader (så det bliver en lasagnette). Vi tilføjede 2 små rødløg og et chilidrys, og den blev super :-) Mig :-) - 2012-03-21 06:50:16 Det er altid den her opskrift jeg bruger og den smager bare super!!! Alle jeg laver den til skal have opskriften ;-) Dog bruger jeg lidt mere sauce, men det er jo en smagssag.. God er den i hvert fald.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne