Catrines kødsovs med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : babbers Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 57326 gange,
og udskrevet 1457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2013-03-26 19:25:34 God og velsmagende ret. En god måde at få grøntsager på. Hakkede tomater er også sunde, men tilsæt altid lidt sukker, når retten indeholder tomat.........Brugte forøvrigt 4 kyllingefileter - det var o.k. Claes - 2013-03-14 09:58:29 Smagte super godt! Jeg brugte dog ingen fløde, da jeg ville spare på kalorierne. Anja Rasmussen - 2013-02-08 22:41:23 Super lækker, brugte den som fyld i pandekager, sparede dog på fløden(brugte i steden madlavningsfløde 4%, brugte 2 pk nettos pizzasovs i stedet for hakket tomat(havde ingen hakket tomat) den blev smagen absolut ikke dårligere af:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne