Vildt-gryde

Vildt-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :     

Ingredienser:
 Lidtolie
2 tsk.paprika
400 g.vildtkød i tern
1 flaskehvidvin
1 tsk.salt
0.5 tsk.basilikum
2 gulerødder
2 jordskokker
2 fedhvidløg
 Evt.lidt vand
2.5 dl.madlavningsfløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Olie hældes i en gryde.
Paprika drysses over olien.
Kødet brunes i gryden, når olien er varm.
Hæld hvidvinen i.
Tilsæt salt og basilikum.
Skræl gulerødder og jordskokker.
Skær gulerødderne i tynde ringe og jordskokkerne i små firkanter og hæld det i gryden.
Skær hvidløgene i små stykker og hæld det i gryden.
Læg låg på gryden og lad det simre ved svag varme i 2½ time.
Rør ind imellem i gryden og tilsæt evt lidt vand undervejs, hvis for meget af væsken i gryden fordamper.
Tilsæt madlavningsfløden og giv retten et opkog.
Smag til med salt og peber.

Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13884 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-25 08:25:12
Glemte at skrive i opskriften hvad for en slags vildt kød, der skal bruges. Det er hjort, der er tale om.