Vildt-gryde
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Olie hældes i en gryde.
Paprika drysses over olien. Kødet brunes i gryden, når olien er varm. Hæld hvidvinen i. Tilsæt salt og basilikum. Skræl gulerødder og jordskokker. Skær gulerødderne i tynde ringe og jordskokkerne i små firkanter og hæld det i gryden. Skær hvidløgene i små stykker og hæld det i gryden. Læg låg på gryden og lad det simre ved svag varme i 2½ time. Rør ind imellem i gryden og tilsæt evt lidt vand undervejs, hvis for meget af væsken i gryden fordamper. Tilsæt madlavningsfløden og giv retten et opkog. Smag til med salt og peber. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 13884 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Missy - 2011-11-25 08:25:12 Glemte at skrive i opskriften hvad for en slags vildt kød, der skal bruges. Det er hjort, der er tale om. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne