Lækre grovboller 02
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Kamillak Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i vandet. Margarinen smeltes og tilsættes ved håndvarmt temp. Sukker, salt og æg blandes med de øvrige ingredienser. Der røres godt efter. Derefter tilsættes de hakkede nødder. De forskellige mele kommes i, indtil dejen føles tilpas fast, dog ikke for tør.
Derefter skal dejen hæve i en overdækket skål en 30 minutters tid. Dejen formes derefter til 16 boller, og efterhæver dernæst yderligere 30 minutter. Bollerne pensles med en æg og bages i en forvarmet ovn i 8-10 minutter ved 220 grader C. Tips: Nødderne kan hakkes alt efter smag. pift evt. med havregryn eller hakkede hasselnødder oven på bollerne for at gi lidt ekstre. |
|
Opskriften er vist 9172 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne