Pastasalat med røget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at sætte vand over til at koge pasta penne, de skal koge ca. 12 minutter, se evt. på pakningen.
Skyld pastaen under koldt vand. Salatbladene skylles og duppes tørre, lægges i bunden af en skål, fad eller på tallerken for portionsanretning. Laksen skæres i strimler. De hvide asparges skrælles, fra hoved mod rod, og det nederste træet knækkes af. Vi koger ikke aspargeserne, men skære dem i passende stykker. Forårsløgene skæres ligeledes i passende stykker. Dilddressing: Alle ingredienserne til dressingen røres sammen, gem gerne lidt dild til pynt. Laks, asparges og forårsløg blandes i dressingen, og til sidst de kogte og afkølede pasta. Anrettes på salaten og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 4571 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne