Dyrelever, stegt
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrelever Indsendt : Red : |
|
|
Læg leveren i en skål og hæld så meget sødmælk over, at det dækker. Udvand dyreleveren ca. 8 timer.
Tag leveren op, dup den tør med køkkenrulle og flå den tynde hinde af. Skær leveren i 1½ cm tykke skiver og vend dem i salt- og peberblandet mel. Steg leverskiverne i smør på en pande få min på hver side. Tag leverskiverne op, læg dem på et fad og hold dem varme. De må gerne være rosa indeni. Kog panden af med bouillon, hæld det i en gryde og tilsæt tomatpure og timian. Lad det koge godt igennem og pisk så fløden i. Lad saucen koge yderligere, til den jævner let. Smag saucen til med salt og peber. Tips: Byd pillekartofler til. Saucen kan evt. jævnes yderligere og tilsættes lidt kulør. Kastaniepuré med stegte løg er godt tilbehør, ligeså stegte æblebåde eller tomater stegt eller mørnet i ovnen med timian eller persille. Retten kan fryses. Holdbarhed 2-3 mdr. |
|
Opskriften er vist 35146 gange,
og udskrevet 1139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Stegt flæsk og kartoffelpie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne