Plantebaseret Vegansk Omelet
Kilde : TrueGreens Tilberedningstid : 10 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Snit grøntsagerne fint (ikke purløg).
Hæld en spsk. olivenolie på en pande og steg grøntsagerne i 3-4 min.
Tilsæt sojasovs, peber og citronsaft til grøntsagerne.
Bland Planteæg og vand indtil en cremet konsistens opnås. Bland de stegte grøntsager samt de finthakkede purløg med Planteægsblandingen. Når panden har opnået middel varme, tilsæt da olie og omeletblandingen. Lad omeletten simre i 2-3 minutter under låg. Vip forsigtigt halvdelen af omeletten hen over den anden halvdel, så du får en halvmåne, og tag omeletten af panden. Drys lidt finhakket og frisk chili og purløg på toppen og server varm. |
|
Opskriften er vist 874 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne