Kartoffelkylling i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Fryseegnet : nej Indsendt af : kamilla marie rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
alt skæres i små mundrette stykker og kommes i et ildfast fad.
herefter kommes mornaysauce over og der drysses med rasp eller ost over retten som stilles i en varm ovn på 200 C. i ca en time. Tips: dejlig nem ret også når man skal være i køkkente med børn. |
|
Opskriften er vist 11018 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer per - 2021-10-19 18:02:30 Mornaysauce kan købes på pap som indeholder 5 dl. anonym - 2021-10-16 10:25:01 Hvad er en mornaysouce, hvor mange dl.? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne