Det bedste knækbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Kopieret fra Chi Indsendt : Red : |
|
|
solsikkefrø og græskarkerne ristes gyldne på en tør pande, og alle ingredienserne blandes.
dejen deles i 2 lige store stykker, og den rulles tyndt ud. dette gøres nemmest ved at rulle dejen ud mellem to stykker bagepapir direkte på pladen. derefter skæres den udrulle dej på pladen ud i passende stykker. enten store som knækbrød, eller mindre som kiks. pisk ægget og pensl dejen på pladen, hvorefter der drysses med enten sesamfrø, hørfrø eller birkes. det bages i en 200 g varm ovn i 15-20 minutter til det er gyldent. opskriften er til to bageplader. Tips: Hvis man vil, kan man nemt variere knækbrødene, prøv fx. at komme parmesanost og et drys rosmarin i den ene halvdel af dejen. eller birkes, spidskommen eller noget helt tredje. Tips: . |
|
Opskriften er vist 31735 gange,
og udskrevet 515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2014-12-10 13:10:32 God opskrift, byttede dog loge havregrynene ud med lidt ekstra af de andre frø og brugte kun 0,5 dl olie, mere er ikke nødvendigt hvis der bare kommer tilsvarende vand i. Sundere men stadig utroligt velsmagende. Super ide at riste græskar og solsikke kerne først, det giver en mere mere fyldig smag. Eneste problem med dette brød, er man nemt spiser for meget fordi man lige skal have et stykke mere;) og ud over forslagene til ekstra krydderi kan nævnes hvidløg, paprika, chili og sikkert endnu flere. Men helt rent smager det fantastisk i sig selv. anonym - 2013-09-14 12:31:09 Det smager fantastisk, med det er vigtigt at huske at pendle det, da det ellers smuldre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne