Sunde og velsmagende grovboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : babbers Indsendt : Red : |
|
|
Lun vandet til lillefinger temp. Opløs gær heri. Smelt smøret og lad det køle en smule, og kom det derefter i vandet. Kom salt og sukker i det våde. Gulerødder skal rives fint. Kom de øvrige ingredienser i og bland godt sammen til dejen er ensartet. Stil et lunt sted til hævning i 1 time. Slå derefter dej til 12 boller. Bages midt i ovnen ved 200 grader, 180 hvis det er varmluft i 20 - 30 min. Pensel evt. med æg.
Tips: Er så lækre så selv børn vil elske dem :) |
|
Opskriften er vist 10368 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe Fischer - 2018-10-09 21:43:24 Udskift sukker med honning og 1/2 af hvedemelet med groft ølandshvedemel, samt nøjes med 25 g. gær, så bliver det rigtig godt. Krestina - 2013-04-06 23:01:36 Nogle rigtig gode boller. Jeg fulgte opskriften lidt, men tilføgede lidt youghurt og lidt af en kornblanding... Dog skulle bollerne så også have lidt længere tid i ovnen.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne