Møllehjul eller Brydebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
Fotograf: Hausfrau |
|
Udrør gæren i væsken. Tilsat olie og salt, og derefter valgte fyld. Suppler med mel indtil konsistensen er passende på dejen. Hellere lidt for klæbende end for tør. Skulle det ske at dejen bliver for tør, så læg et stykke plastfilm over inden viskestykket.
Lad hæve ca. 1 time. Form til boller og sæt dem på en bageplade, med centrums-bollen først. Efterhæver ca. 30-45 min. Pensl evt. med æg og kom dekorativt drys på. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 79977 gange,
og udskrevet 1544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2020-01-19 13:36:19 Virkelig lækre, bløde boller:-) anonym - 2016-04-21 09:52:31 Kan de fryses? Randi - 2014-10-28 10:33:39 Hvor mange personer (eller boller) er der til i en portion? suni - 2014-07-01 13:59:44 lækker dej der er nem at arbejde med og god at blande rester af grønt i. Rikke - 2014-04-27 15:09:16 Kan de fryses??? anonym - 2013-06-17 17:27:00 Tilføjelse til FYLD: Fra fryseren: 2 kopper optøede blendede ærter ELLER 200 g. optøet hakket spinat Fra dagen før hvor jeg blendede og siede tomatsuppen; alt grøntsagsfyldet og en stor spiseske oregano + resten af en bøtte fetaternene, bare finthakket.. Hausfrau - 2013-06-17 17:21:21 Jeg bruger hvad jeg har hjemme, -og som måske skal bruges op.. raps,- solsikke,- eller olivenolie.. :-) Anita - 2012-12-14 09:29:35 Hvilken slags olie er bedst at bruge? Mette L. - 2012-09-13 12:19:45 Lækker lækker :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne