Rodfrugt chips

Rodfrugt chips, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :     
Rodfrugt chips, billede 4 Rodfrugt chips, billede 1 Rodfrugt chips, billede 2 Rodfrugt chips, billede 3
Fotograf: Hausfrau  

Ingredienser:
10 dl.solsikkeolie
 Pastinakker
 Rødbeder
 Jordskokker
 Gulerødder osv.
 
 Krydderier efter smag:
 Røgsalt
 salt
 kebabmix
 barbecuemix
 pommesfriteskrydderi
 eller bland selv din egen favorit
 
Opskrift:
Skær rodfrugterne i fine skiver.

Varm olien, til det syder om træenden på en tændstik. Læg små hold af olien ad gangen. Når de begynder at få farve, tages de op og lægges på fedtsugende papir. (Køkkenrulle på aviser).

De afkøledes chips lægges i en skål og vendes forsigtigt med valgte krydderier.

Tips:

Hold de farvede rodfrugter for sig, og steg dem til sidst, da de afgiver farve til olien.





karakterer:
Opskriften er vist 32736 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-03 15:16:11
Skal helt klar i gang med at lave en portion, for de ser rigtig gode ud..