Rodfrugt chips
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Hausfrau Indsendt : |
Fotograf: Hausfrau |
|
Skær rodfrugterne i fine skiver.
Varm olien, til det syder om træenden på en tændstik. Læg små hold af olien ad gangen. Når de begynder at få farve, tages de op og lægges på fedtsugende papir. (Køkkenrulle på aviser). De afkøledes chips lægges i en skål og vendes forsigtigt med valgte krydderier. Tips: Hold de farvede rodfrugter for sig, og steg dem til sidst, da de afgiver farve til olien. |
|
Opskriften er vist 32731 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2012-02-03 15:16:11 Skal helt klar i gang med at lave en portion, for de ser rigtig gode ud.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne