Pandekage tapas

Pandekage tapas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hausfrau

Indsendt :      Red :
Pandekage tapas, billede 4 Pandekage tapas, billede 1 Pandekage tapas, billede 2 Pandekage tapas, billede 3
Fotograf: Hausfrau  

Ingredienser:
 Dobbelt portion 'Pandekager med boghvedemel'
 
 Lag-firkanter
10 pandekager
0.5 glaspesto
4 pk.skinke firkantet
1 poserevet mozarela ost
 
 Lakse-pandekage-kræmmerhuse
8 pandekager skåret i kvarte
1 bakkephiladelpiaost eller 1 lille bæger creme fraiche
1 bdt.purløg
200 g.røget laks
 
 Pandekage-snegle
100 g.blåskimmelost
200 g.smør
50 g.hakkede valnødder eller pekannødder
 ELLER
200 g.pikantost
100 g.smør
50 g.hakkede valnødder eller pekannødder
 
Opskrift:
Lag-firkanter:
De færdige pandekager henholds vis lag-lægges i et smurt fad, med skiftevis pandekage, pesto, skinke og revet ost osv.
Bages af i ovnen, 200 grader C. alm. ovn ca. 12-15 min. Løsnes og skæres i små firkanter. Stik en tandstik i.

Lakse-pandekage-kræmmerhuse: De færdige pandekager smøres og rulles med det sammenrørte laksefyld. Stik en tandstik i. Pynt evt. med lidt snittet purløg.

Pandekage-snegle:
De færdige pandekager smøres med ostefyldet og rulles sammen til en roulade. Skæres i 1 1/2 cm. brede skiver hvorefter en tandstik stikkes i. Pynt med lidt vindruer.





karakterer:
Opskriften er vist 51104 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-01 15:52:09
Super gode ! MUMS. og er de så lette at lave.