Pandekage tapas
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
Fotograf: Hausfrau |
|
Lag-firkanter:
De færdige pandekager henholds vis lag-lægges i et smurt fad, med skiftevis pandekage, pesto, skinke og revet ost osv. Bages af i ovnen, 200 grader C. alm. ovn ca. 12-15 min. Løsnes og skæres i små firkanter. Stik en tandstik i. Lakse-pandekage-kræmmerhuse: De færdige pandekager smøres og rulles med det sammenrørte laksefyld. Stik en tandstik i. Pynt evt. med lidt snittet purløg. Pandekage-snegle: De færdige pandekager smøres med ostefyldet og rulles sammen til en roulade. Skæres i 1 1/2 cm. brede skiver hvorefter en tandstik stikkes i. Pynt med lidt vindruer. |
|
Opskriften er vist 51202 gange,
og udskrevet 545 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Nete - 2012-05-01 15:52:09 Super gode ! MUMS. og er de så lette at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne