Pandekager med boghvedemel
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel og salt ned i en skål (for at tilføje luftighed). Tilføj æggene og bland godt. Hæld mælken i og pisk. Tilsæt smeltet smør. Hæld dejen ned i en ren skål gennem en sigte. Dæk skålen med plastfilm og stil i køleskab i 2 timer.
Tag dejen ud af køleskab, så den kan få stuetemperatur, inden den skal bruges. Bag pandekagerne af. Tips: Pandekagerne kan bruges med alverdens fyld; hummersauce og rejer, tun, stegte løg, peberfrugte og linser eller mere traditionelt med kylling i karry, oksekød, kebab osv. |
|
Opskriften er vist 7747 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-06-27 12:22:48 Så meget så dejen får den rette konsistens anonym - 2016-10-22 17:27:28 hvor meget mælk skal der i? Brynhild - 2012-04-22 15:40:07 Hvor meget mælk mon der skal bruges+ 3 - 4 dl? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne