Chokolade biscotti

Chokolade biscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 80 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Rene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Store æg
2.5 dl.Sukker
110 g.Smør (smeltet og letafkølet)
1 tsk.Mandelessens
5 dl.hvedemel
2 dl.Kakaopulver
1 tsk.Bagepulver
2 dl.Hakket chokolade
 
 Pensling:
1  Æg
 
Opskrift:
1. Forvarm ovnen til 175 °C. og sæt en bageplade dækket med bagepapir i ovnen.

2. I en stor skål piskes æg og sukker sammen til det er let og luftigt. Tilsæt derefter smør og mandelessens.

3. Vend mel, kakaopulver og bagepulver i en lille skål og rør det i æggeblandingen. Tilsæt hakket chokolade.

4. Vend dejen ud på en let melet overflade og del den i 4 lige store stykker. Rul hvert stykke i en pølse og overfør dem til bagepladen jævnt fordelt fra hinanden.

5. Stræk pølserne så de har samme længde som bagepladen og flad dem ud så de er ca. 4-5 cm brede.

6. Pensl toppen af dejen med pisket og sæt derefter bagepladen tilbage i ovnen og bag kagerne i ca. 25 minutter.

7. Fjern bagepladen fra ovnen og lad kagepølserne afkøle i et kvarter. Vha. en savtakket brødkniv skæres hver pølse diagonalt i ca. 2 cm tykke skiver. Put biscotti tilbage på bagepladen og sæt den tilbage i ovnen og bag videre i 10 til 15 minutter afhængig af hvor hårde du foretrækker dine biscotti!





karakterer:
Opskriften er vist 5546 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu