Chokolade biscotti
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Rene Indsendt : Red : |
|
|
1. Forvarm ovnen til 175 °C. og sæt en bageplade dækket med bagepapir i ovnen.
2. I en stor skål piskes æg og sukker sammen til det er let og luftigt. Tilsæt derefter smør og mandelessens. 3. Vend mel, kakaopulver og bagepulver i en lille skål og rør det i æggeblandingen. Tilsæt hakket chokolade. 4. Vend dejen ud på en let melet overflade og del den i 4 lige store stykker. Rul hvert stykke i en pølse og overfør dem til bagepladen jævnt fordelt fra hinanden. 5. Stræk pølserne så de har samme længde som bagepladen og flad dem ud så de er ca. 4-5 cm brede. 6. Pensl toppen af dejen med pisket og sæt derefter bagepladen tilbage i ovnen og bag kagerne i ca. 25 minutter. 7. Fjern bagepladen fra ovnen og lad kagepølserne afkøle i et kvarter. Vha. en savtakket brødkniv skæres hver pølse diagonalt i ca. 2 cm tykke skiver. Put biscotti tilbage på bagepladen og sæt den tilbage i ovnen og bag videre i 10 til 15 minutter afhængig af hvor hårde du foretrækker dine biscotti! |
|
Opskriften er vist 5546 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne