Frem og tilbage kartofler

Frem og tilbage kartofler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 bagekartofler
150 g.bacon i tern
1 bdt.forårsløg
 salt
 peber
1 slatmælk
 
Opskrift:
Kartoflerne enten koges i en gryde eller bages i ovnen til de er færdige og bløde, så tages indmaden ud af kartoffelskrællerne med en ske uden at skrællen ødelægges for de skal bruges igen.

kartoffelmassen puttes i en skål og laves til kartoffelmos med mælk, salt og peber, baconen kommes på en pande og steges færdig for sig selv, forårsløg hakkes halv fint, tilsæt baconen i mosen sammen med fedtstoffet fra panden, tilsæt forårsløgene og bland det sammen. den færdige kartoffelmos fordeles i skrællerne igen med en ske og bages i ovnen ved 200 grader til overfladen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 5845 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu