Frem og tilbage kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne enten koges i en gryde eller bages i ovnen til de er færdige og bløde, så tages indmaden ud af kartoffelskrællerne med en ske uden at skrællen ødelægges for de skal bruges igen.
kartoffelmassen puttes i en skål og laves til kartoffelmos med mælk, salt og peber, baconen kommes på en pande og steges færdig for sig selv, forårsløg hakkes halv fint, tilsæt baconen i mosen sammen med fedtstoffet fra panden, tilsæt forårsløgene og bland det sammen. den færdige kartoffelmos fordeles i skrællerne igen med en ske og bages i ovnen ved 200 grader til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 5845 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne