Jødekager uden mælk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Vibeke Ljung Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt æltes sammen or rulles til en pølse ca. 5 cm. diameter og lægges i køleskabet natten over.
Dejen skæres i tynde skiver som lægges på bageplade med bagepapir. Pensles med æg, drysses med blanding af sukker og kanel; herefter kommes lidt hakkede mandler på. Bages ved 200 grader C. alm. ovn 6-7 minutter på næstøverste rille. |
|
Opskriften er vist 7870 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne