Fried Breads
Indsendt af : Anse Indsendt : |
|
|
Bland vand og gær med mel, lad det køre sammen.
Tilsæt sukker, salt og olie, lad det køre cirka 12 minutter ved medium hastighed. Hvis dejen er for tung tilsættes lidt vand og røres grundigt ind. Lad dejen hvile i fem minutter, inden den rulles ud i pølser og skæres i mindre boller. Herefter skal de sænkes i hed olie og vendes konstant, de skal være gyldne. Drysses evt. med groft salt. Tips: Er supergode til gryderetter eller bare til at dyppe i yoghurt. |
|
Opskriften er vist 1885 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne