Bastogne tærte
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : PHÅ73 Indsendt : Red : |
|
|
Kiks knuses og blandes med sukker.
Smørret smeltes og det hele blandes sammen. Kom bagepapir i en springform og som massen i formen og pres det godt ud til kanten og glat ud. Æggehvider piskes stive med salt. Herefter piskes sukker i lidt efter lidt til massen er helt blank og stiv. Spredes ud over kiksemassen og bages midt i ovnen ved 160 grader i ca 20 min. Kagen skal være lysebrun. Fløden piskes og bredes ud over den kolde kage. Pyntes med ½ druer. Tips: Alle former for bær og frugt kan bruges. |
|
Opskriften er vist 18112 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne