Bastogne tærte

Bastogne tærte , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : PHÅ73

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
150 g.smør
50 g.sukker
1 pk.Bastogne kiks
 
 Top:
2 æggehvider (pass)
1 lille knsp. salt
130 g.sukker
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
100 g.stenfri druer
 
Opskrift:
Kiks knuses og blandes med sukker.
Smørret smeltes og det hele blandes sammen.
Kom bagepapir i en springform og som massen i formen og pres det godt ud til kanten og glat ud.

Æggehvider piskes stive med salt. Herefter piskes sukker i lidt efter lidt til massen er helt blank og stiv.
Spredes ud over kiksemassen og bages midt i ovnen ved 160 grader i ca 20 min.
Kagen skal være lysebrun.

Fløden piskes og bredes ud over den kolde kage.
Pyntes med ½ druer.


Tips:

Alle former for bær og frugt kan bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 18135 gange,
og udskrevet 390 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu