Spaghetti aglio e olie
Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Mens vandet koger med salt smider man spaghetti i. Rør et par gange i de 10-12 minutter på fuld blus.
Hvidløgene skæres fri for skræl. Herefter skæres i tynde skiver (ikke alt for tynd) Smides på pande af olivenolie hvor de steges på lav blus. De må ikke blive brune. Spaghetti dryppes i dørslag og hældes lidt olivenolie på. Da chili røres på panden med hvidløg i et minut (lav blus) kan man smide persille i lige efter. Spaghetti hældes på en tallerken og derefter med hvidløg/chili/persille blandingen. Lidt parmesanost på og spises straks! Tips: Man har masser af muligheder med denne ret. Jeg hælder lidt hvidvin på indimellem på hvidløg for at lade dem også stege i det. Man kan evt. Smide spaghetti i selve hvidløg blandingen. Det tager ikke lang tid at lave og er billigt både som frokost eller aftensmad. |
|
Opskriften er vist 2550 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne