Spaghetti aglio e olie

Spaghetti aglio e olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.spaghetti
1 l.vand
1 tsk.salt
 (følge anvisning på pakken)
 
3 fedhvidløg
4 spsk.Olivenolie
1 tak.chilipeber
2 tsk.persille (tør eller frisk)
 Salt
 peber
 
 Parmesanost
 
Opskrift:
Mens vandet koger med salt smider man spaghetti i. Rør et par gange i de 10-12 minutter på fuld blus.
Hvidløgene skæres fri for skræl. Herefter skæres i tynde skiver (ikke alt for tynd)
Smides på pande af olivenolie hvor de steges på lav blus. De må ikke blive brune.
Spaghetti dryppes i dørslag og hældes lidt olivenolie på. Da chili røres på panden med hvidløg i et minut (lav blus) kan man smide persille i lige efter.
Spaghetti hældes på en tallerken og derefter med hvidløg/chili/persille blandingen.
Lidt parmesanost på og spises straks!

Tips:

Man har masser af muligheder med denne ret. Jeg hælder lidt hvidvin på indimellem på hvidløg for at lade dem også stege i det. Man kan evt. Smide spaghetti i selve hvidløg blandingen. Det tager ikke lang tid at lave og er billigt både som frokost eller aftensmad.





karakterer:
Opskriften er vist 2542 gange,
og udskrevet 65 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu