Vestjysk Chokodrøm
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Emma Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
Sukker og margarine røres godt. Æg tilsættes ét for ét og røres godt. Resten af ingredienserne røres i, dog skal hvedemel tilsættes en smule af gangen, for at undgå klumper. Dejen fyldes i en bradepande (ca. 30x40 cm) og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Fyldet: Alle ingredienserne til fyldet smeltes i en gryde, mens kagen bager. Kagen tages ud og fyldet kommes på og kagen efterbages i 5 minutter. Tips: Kagen vil ofte "puste" sig op, men den falder sammen igen. |
|
Opskriften er vist 6126 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer A - 2016-10-01 17:30:06 Kagen smuldrer for vildt... Tror brun farin ville være bedre end flormelis!! Emma - 2011-12-17 20:33:54 Det er ikke 100 gram sødemiddel, men ca. en dl eller det, som svarer til 100 gram sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne