Kanel småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Del mandlerne i halve.
Kom smør, sukker og salt i en skål og rør det luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et af gangen. Bland mel, bagepulver og kanel og pisk det i dejen. Tilsæt mandlerne og rør dejen ensartet. Sæt klumper af dejen på bagepapir med en ske. (Ikke for mange på pladen da de flyder ud.) Kom en anelse vand på fingrene og tryk klumperne flade. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 15-18 minutter. |
|
Opskriften er vist 17867 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne