Laksepandekager med dilddressing

Laksepandekager med dilddressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Giang

Indsendt :     

Ingredienser:
2 wraps
50 g.neutral friskost
0.5 rødløg
4-6 skiverrøget laks
 Dilddressing
 Salt
 peber
 Lidtblandet salat
 Citronolie
 
Opskrift:
Smør friskosten ud på pandekagerne. Hak rødløget meget fint og fordel det på den ene halvdel af hver pandekage. Læg lakseskiverne ovenpå den halvdel med rødløg. Kom en stribe dilddressing henover midten af pandekagerne. Drys med lidt salt og peber.
Rul pandekagerne sammen, og pak dem ind i sølvpapir eller husholdningsfilm, og lad dem trække i køleskabet minimum en time (du kan også lave dem dagen i forvejen).
Pak laksepandekagerne ud af indpakningen og skær dem i skiver (ca. 2 cm tykke). Anret skiverne på en bund af blandet salat og dryp med lidt citronolie uden om.

Tips:

Jeg plejer at lave disse laksepandekager til forret, når jeg får gæster. Dilddressingen giver et ekstra pift, men citronolien er mest til pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 11756 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu