Laksepandekager med dilddressing
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Giang Indsendt : |
|
|
Smør friskosten ud på pandekagerne. Hak rødløget meget fint og fordel det på den ene halvdel af hver pandekage. Læg lakseskiverne ovenpå den halvdel med rødløg. Kom en stribe dilddressing henover midten af pandekagerne. Drys med lidt salt og peber.
Rul pandekagerne sammen, og pak dem ind i sølvpapir eller husholdningsfilm, og lad dem trække i køleskabet minimum en time (du kan også lave dem dagen i forvejen). Pak laksepandekagerne ud af indpakningen og skær dem i skiver (ca. 2 cm tykke). Anret skiverne på en bund af blandet salat og dryp med lidt citronolie uden om. Tips: Jeg plejer at lave disse laksepandekager til forret, når jeg får gæster. Dilddressingen giver et ekstra pift, men citronolien er mest til pynt. |
|
Opskriften er vist 11788 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne