Verdens nemmeste og bedste sovs
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Reez83 Indsendt : Red : |
|
|
Varm "fløden" smuldr bouillon terningen der i. Rør til den er opløst. Tilsæt tilpas mængde kulør. SÅ lækkert, SÅ nemt. Og ganske sundt. Kun vegetabilsk fedt og meget lidt af det.
|
|
Opskriften er vist 5595 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Reez83 - 2012-06-13 19:18:27 Man kan med fordel smide bouillion terningen i en kop og hælde en smule kogende vand op i denne, så terningen smelter inden den puttes i sovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne