Fransk gryderet
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler Fryseegnet : Kan sagtens fryses ned og bruges igen Indsendt af : Daniel Høenhof Indsendt : Red : |
|
|
hak løgene, Svits løgene på en pande med smør indtil de får en let brun overflade, derefter tag dem af varmen.
Riv fedet af hvidløg. hak baconen i tern eller små strimler, svits dem til de bliver brune, derefter tag dem af varmen. Gnid Kalvestrimlerne med paprika, til de er dækket, derefter svits dem i en gryde, pas nøje på, paprika brænder nemt på. Når alt kødet er brunet tilsættes ca. 2/3 af fløden, løg, hvidløg og bacon. Der røres forsigtigt rundt til gryderetten har fået en let brun/orange farve. Derefter lad det simre i 30-60 min. Når det er færdig med at simre hældes der fløde i til det har fået en tilpassende tykkelse. Smag retten til med salt. serveres med Spaghetti, ris eller kartoffelmos. Tips: hvis lysten byder kan man servere smørstegte Kantareller til. |
|
Opskriften er vist 13230 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel Høenhof - 2012-03-08 12:57:58 Vil forresten sige man kan bruge creame fraiche til at gøre soucen tykkere. Daniel Høenhof - 2011-11-27 01:41:40 Glemte at man også bruger Creame frachie, det afgøre tykkelsen, sørger for at retten kun simre ellers begynde det at gære og det vil i nødigt opleve! kom i når alle ingredienser er i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne