Havregrød med banan og vanilje
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : AsAn Indsendt : Red : |
|
|
Mos 1 banan med en gaffel.
Bland 2 dl. havregryn, 2 dl. vand, 2dl. mælk, 1 tsk vaniljesukker og den mosede banan i en gryde, varm grøden op til kogepunktet. Når grøden når den ønskede temperatur tages den af varmen. Tips: Jeg bruger ikke sukker i denne opskrift, da jeg synes bananen gør grøden tilpas sød (dog bruger jeg lidt vaniljesukker) |
|
Opskriften er vist 14693 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer AsAn - 2011-11-16 12:30:33 Hvis der er rester så lav klatkager - de smager mumsegodt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne