Lancashire hotpot
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i tynde skiver. Løgene pilles og hakkes groft.
Kom halvdelen af kartoffelskiverne i et lag på bunden af et dybt ovnfast fad. Drys med salt og peber. Lammekødet (gerne lammebov) skæres i grove tern. Lammenyren, renses og skæres i kvarter. Steg lammekødet og nyrer let i smørret og læg dem over kartoflerne. Tilsæt løg og gulerødder og strø med timian og laurbærblade. Tilsæt lammebouillon og Worcestershire sauce. Kom resten af kartoflerne på toppen og strø med salt og peber efter behov. Sæt låg på og kom fadet i en 180 grader varm ovn i 2 timer. Derefter tages låget af for at brune kartoflerne på toppen i ca. 15-20 min. Serveres direkte fra fadet med årstidens grøntsager |
|
Opskriften er vist 12438 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-03-19 22:01:43 Næste gang vil jeg vende kødet i hvedemel inden jeg bruner kødet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne