Mexicansk kyllingelasange 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mor karin Indsendt : Red : |
|
|
skær kyllingen i små tern (nemmest hvis de er lidt frosne) kyllingen gennemsteges i en gryde. tilsæt hakket løg og peberfugt. tilsæt fijattamix og 1 dl vand, rør og bringes i kog. tilsæt salsa, kog op også creamfrisen tilsættes.
Tips: lægges lagvis fyld, ost wrap, i et ildfast fad. det er en god ide at klippe wrappen til så den bliver helt dækket af fyldet, for ikke at blive tør. afslut med fyld og ost. sættes i ovnen 35 min. ved 175g ved varmluft |
|
Opskriften er vist 5718 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne