Hønsesalat på annanas ringe

Hønsesalat på annanas ringe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Hjemmelavet mayonnaise:
2 dl.Æggeblommer
1 spsk.Edge
6 dl.Rapsolie
 Salt
 Peber
 
 Hønsesalaten:
 Asparges
200 g.Hønsestykker
 
4 hele ananasringe
 
 Pynt:
 Tomat
 Agurk
 
Opskrift:
Mayonnaisen:
Pisk æggeblommerne med en elpisker i ca 2-4 min.
Hæld så edgen i, og pisk sammen imens der hældes rapsolie i meget forsigtig og langsomt, så den ikke skeller.
Tilsæt lidt salt og peber.
Stop når den er tyk nok.

Hønsesalaten:
Brug så mange aspars du vel, dup dem med papir.
Bland dem i mayonnaisen.
Skær hønsene i små tern på 1*1 cm og bland dem i mayonnaisen.

Ananasringe:
Annanas skriverne duppes tørre med papir og anrettes på tallerkenen med hønsemayonnaisen ovenpå.

Pynt:
Pynt med agurker og tomater.

Tips:

Det er vigtig du hælder meget langsomt med rapsolien når du laver mayonnaisen ellers skeller den.





karakterer:
Opskriften er vist 14618 gange,
og udskrevet 179 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu