Hønsesalat på annanas ringe
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Mayonnaisen:
Pisk æggeblommerne med en elpisker i ca 2-4 min. Hæld så edgen i, og pisk sammen imens der hældes rapsolie i meget forsigtig og langsomt, så den ikke skeller. Tilsæt lidt salt og peber. Stop når den er tyk nok. Hønsesalaten: Brug så mange aspars du vel, dup dem med papir. Bland dem i mayonnaisen. Skær hønsene i små tern på 1*1 cm og bland dem i mayonnaisen. Ananasringe: Annanas skriverne duppes tørre med papir og anrettes på tallerkenen med hønsemayonnaisen ovenpå. Pynt: Pynt med agurker og tomater. Tips: Det er vigtig du hælder meget langsomt med rapsolien når du laver mayonnaisen ellers skeller den. |
|
Opskriften er vist 14618 gange,
og udskrevet 179 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne