Italienske koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Fryseegnet : nej Indsendt af : adsbøl Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne bankes let, vendes i krydret mel og brunes let på begge sider i margarine. Tages af panden.
Panden koges af med suppe og tomatpure til sauce, der krydres med rosmarin og merian. Den kogte spaghetti hældes i ildfast fad. Saucen hældes over. Koteletter lægges på og dækkes med osteskiver. Retten stilles utildækket i ovn ved 175 grader i 1/2 time. Tips: Saucen kan evt. piftes lidt op med fløde el. creme fine, hele champignon fra glas og hk. tomater i stedet for pure. |
|
Opskriften er vist 10848 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne