Italienske koteletter

Italienske koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : adsbøl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 fadkoteletter eller 8 små uden ben
2 spsk.hvedemel
1 tsk.peber
1 dl.suppe el bouillon
2.5 dl.tomatpure el hk.-flået tomat
1 tsk.rosmarin
0.25 tsk.merian
250 g.spaghetti
2.5 l.vand
2 spsk.salt
4 skivermild ost
 
Opskrift:
Koteletterne bankes let, vendes i krydret mel og brunes let på begge sider i margarine. Tages af panden.

Panden koges af med suppe og tomatpure til sauce, der krydres med rosmarin og merian.

Den kogte spaghetti hældes i ildfast fad. Saucen hældes over. Koteletter lægges på og dækkes med osteskiver.

Retten stilles utildækket i ovn ved 175 grader i 1/2 time.

Tips:

Saucen kan evt. piftes lidt op med fløde el. creme fine, hele champignon fra glas og hk. tomater i stedet for pure.





karakterer:
Opskriften er vist 10848 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu