TUC kage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Daniel Tyrrestrup Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Opskrift på TUC kageSæt tænderne i denne nemme og lækre kage, som består af en knasende sprød bund og en blød, syndig top. Denne tuc kiks kage er utrolig nem at lave, og du kan derfor have en dejligt friskbagt kage klar på ingen tid. Nyd den med en kop te eller kaffe - dine gæster vil helt sikkert bede om tuc kage opskriften.Når først bunden er bagt og afkøler, kommer alt det sjove - nemlig at dekorere toppen af kagen. Først skal cremen på, hvorefter den skal afkøles, så den bliver helt fast. Det går hurtigere, hvis du putter den i fryseren. Lige inden servering pynter du tuc kagen med dine favoritbær - og voila et styk lækker knasende kage, er klar til at blive indtaget af kageglade gæster. Du kan med fordel få ungerne til at pynte kagen, og måske lave et sjovt mønster eller supplere med sjove kagefigurer. Skulle der mod forventning være kage tilbage, holder tuc kagen med nødder sig frisk i køleskabet op til 2 dage. Andre varianter af kage med tuc kiks og nødderNoget af det, som er spændende ved bagværk er, at det altid er muligt at eksperimentere med indholdet og gøre opskriften til sin helt egen. Denne tuc kiks kage opskrift kan sagtens gradbøjes, uden at det forringer smagen.Prøv f.eks. at tilsætte marcipan i kagedejen eller erstat hasselnødderne med mandler. Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Hvis du synes cremen bliver for fløde-tung, kan du nøjes med at piske halvdelen af fløden og bagefter tilsætte lidt skyr. Kan du ikke vente til at kagen sætter sig? Kagen kan også nydes ved stuetemperatur. Så pisk du bare en portion flødeskum og sæt tænderne i et stykke tuc kage. FAQKan tuc kage fryses?Ja, du kan sagtens fryse tuc kagen. Du kan med fordel lave bunden flere dage før du får gæster, og tage den op aftenen inden, så den er klar til at blive dekoreret på dagen. |
Opskriften er vist 826934 gange,
og udskrevet 13175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (306 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2023-09-09 13:47:20 Det er nemmeste kage og bedste kage jeg har smagt anonym - 2023-05-30 18:34:53 Kan den laves dagen før den skal spises? Sarah Rosenvold Hansen - 2023-03-26 20:17:40 Elsker denne opskrift! Anja G L - 2022-07-28 16:33:32 Super lækker og nem kage :-) Jeg bruger bare mandler i stedet for, da jeg altid har det i huset.. Else - 2021-09-23 16:48:04 Ja den er bare skøn,både som dessert ogkaffe🤙❤️🤙❤️🤙❤️ Else - 2021-07-09 16:57:36 Den er bare lækker,også som dessertkage,den tager kegler moms.❤️❤️❤️ anonym - 2021-06-10 21:13:36 Kan man bruge digestive i stedet for? Om - 2021-05-15 00:59:23 Var jeres dej knasende eller også lidt “klister-klumpet” efter den kom ud fra ovn . Er i tvivl om jeg gør noget forkert anonym - 2021-03-31 13:44:08 Bedste tuc kage opskrift Aksel - 2019-06-26 22:07:43 Blev bekendt med kagen til lokal fest Nu skal jeg lave en til et møde Sylvia - 2018-06-30 16:08:11 En rigtig lækker kage. Smagte den i dag til fødselsdag. Diana Mortensen - 2018-06-11 14:11:11 Kan man bruge mandler i stedet for hasselnødder? Jeannette - 2018-05-10 10:19:34 Jeg valgte at lave cremen af halv fløde og halv skyr vendt med flormelis, pyntet med jordabær. Virkelig lækker kage❤️ Sarah - 2016-12-31 19:53:21 Klart den bedste kage, rigtig god som desseret med is og frugt anonym - 2016-09-24 21:34:42 Rigtig god Molly - 2016-01-10 09:14:01 ØJ :) Og Mums det er en virkelig god kage :) Smagte den for første gang igår hos min søster. Hun havde lavet den med ananas og så havde hun blandet flødeskum og chremefraishe... virkelig en dejlig og frisk kage...... kan anbefales :) :) Sørine brandt - 2015-11-01 23:31:51 Jeg vil gerne prøve. De ser lækkert ud Peter - 2015-01-28 17:34:51 Elsker kagen, men burde den ikke kunne laves uden købekiksene. Jeg tænker, at kiks, der kan holde sig i laaang tid, sikkert har noget i sig, man godt kunne være foruden. Omvendt er varedeklerationen ikke alt for slem. Hvedemel 73%, Vegetabilsk fedt, Glucosesirup, Bygmaltekstrakt, Æg, Salt 2,6%, Hævemiddel (ammoniumhydrogenkarbonat, natriumhydrogenkarbonat), Melbehandlingsmiddel (natriumsulfit), Emulgator (sojalecihin) Indeholder: Gluten, æg, soja, sulfit. Produceret på fabrik, hvor mælk og sesamfrø indgår i anden produktion. Laila - 2014-11-03 07:03:19 Jeg har fået uden frugt, men toppet med softice og så pyntet med hakket chokolade (softice = vanilleis pisket med fløde og meget vanillesukker) Mikkel - 2014-03-07 20:21:44 Rigtig god kage smager pragtfuld mette - 2014-03-07 18:18:11 Jeg valgte at proppe chokolade og blåbær i fløden og pyntede med kiwi. Jeg valgte kiwi da bunden og flødemassen er meget sød og fed så en lidt surlig frugt ville passe perfekt :) Birthe - 2013-03-28 22:39:13 Tip fra en veninde som har lavet denne. Kagen smager rigtig lækkert, når man i cremen undlader sukker og vanilje, i stedet pisker fløden og blander masser af hindbær i Lillian - 2013-03-26 12:49:04 Kan bruges som lagkage bunde anonym - 2012-12-28 17:26:16 Tilføjer altid 100 g hakket chokolade pg en tsk. Vanille, det bliver den bestemt ikke dårligere af. Spiser creme fraise til. Mmmmm.... Annie - 2012-07-16 16:31:12 Denne kage er bare super god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne