Bastognekage med jordærgrød
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Trakil Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bastogne kikserne knuses gøres nemmest i en foodprocessor.
Smørret smeltes og blandes med de knuste kiks og lægges i bunden af en springform ca. 23 cm. i diameter.
Creme: Pisk fløden til skum med sukker og vaniljesukker, vend creme fraichen i. Fordel cremen over bunden. Fordel jordbærgrøden eller den grød man har lyst til ovenpå evt. lidt grønne mynteblade til pynt. Serveres straks. Tips: kan eventuelt sættes på køl i 4-6 timer før servering. |
|
Opskriften er vist 21572 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2018-05-29 19:02:28 Grøden skal være kold. Kiksene skal knuses groft, (så smager det bedst). Så hældes flødefraichen over og fadet bankes let mod bordet. Lige inden serveringen hældes jordbærgrøden over. Jeg køber tit færdig grød, istedet for selv at lave den, det smager helt fint. Desserten er et stort hit her i familien anonym - 2017-04-12 06:56:40 Skal grøden være kold el varm når desserten serveres? Hvis det hele sættes på køl nogen timer inden, skal de 3 dele så køles hver for sig? Btg - 2012-02-04 16:50:14 Vil bare sige, at det simpelthen er noget af det nemmeste og mest lækre man kan tænke sig. Har lavet den rigtig mange gange efterhånden, og alle elsker den. Snyd ikke jer selv for den oplevelse. Birgit - 2012-02-02 14:20:21 Det er simpelthen den bedste kage/dessert, man kan tænke sig. jeg har lavet den rigtig mange gange, med lige stor succes hver gang. Den skal bare prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne