Hel kylling i Airfryer
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen rengøres og duppes tør med et stykke køkkenrulle.
Rør olie og barbecuekrydderi sammen og pensel kyllingen med olien, drys med salt. Læg kyllingen i kurven med brystet nedad og giv den 30 minutter ved 180 grader C. Vend kyllingen og giv den yderligere 30 minutter ved samme temperatur. Bræk låret lidt ud for at se om kyllingen er færdigstegt. Tips: Vi har brugt en XXL Airfryer på godt 7 l. og den kunne fint tage en 1600g. kylling, men det går måske ikke i alle. Men lidt kortere tilberedningstid kan opskriften også bruges på andre størrelser kylling. |
|
Opskriften er vist 13262 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne