Hyldeblomst-dessert
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Udblød først husblassen i lunkent vand. Varm så den koncentrerede hyldeblomstdrik i en gryde og smelt den udblødte husblas heri.
Afkøl blandingen til stuetemperatur og rør fromage frais og de udskrabede korn fra vanillestangen i. Pisk fløden stift og vend forsigtigt flødeskummet i blandingen. Fyld desserten i portionsglas eller kom dem i en skål. Sættes i køleskab i 3-4 timer, til desserten er helt stivnet. Inden servering pyntes evt. med frisk citronmelisse og friske bær. |
|
Opskriften er vist 28662 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Asger - 2018-06-23 05:03:53 Næsten manglende hyldeblomstsmag. camilla - 2010-03-30 19:33:06 hyldeblomstdrik koncentrat - er det saft eller færdig drik? Sven - 2005-01-01 01:01:01 Det smaker meget godt, med en hyggelig smak. Jeg virkelig liker den skjønn brun farge. Men er carefull, forårsaker jeg er en utlending! Fra ytre å skille! anonym - 2005-01-01 01:01:01 meget frisk og hurtig at lave (hvis man har koncentratet i forvejen) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne