Hyldeblomst-dessert

Hyldeblomst-dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.hyldeblomstdrik koncentrat
2-3 Husblas, blade
200 g.fromage frais
1 dl.fløde
1 Vaniljestang
 
 
Opskrift:
Udblød først husblassen i lunkent vand. Varm så den koncentrerede hyldeblomstdrik i en gryde og smelt den udblødte husblas heri.

Afkøl blandingen til stuetemperatur og rør fromage frais og de udskrabede korn fra vanillestangen i.

Pisk fløden stift og vend forsigtigt flødeskummet i blandingen.

Fyld desserten i portionsglas eller kom dem i en skål. Sættes i køleskab i 3-4 timer, til desserten er helt stivnet. Inden servering pyntes evt. med frisk citronmelisse og friske bær.





karakterer:
Opskriften er vist 28662 gange,
og udskrevet 736 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-23 05:03:53
Næsten manglende hyldeblomstsmag.

  -   2010-03-30 19:33:06
hyldeblomstdrik koncentrat - er det saft eller færdig drik?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smaker meget godt, med en hyggelig smak. Jeg virkelig liker den skjønn brun farge. Men er carefull, forårsaker jeg er en utlending! Fra ytre å skille!

  -   2005-01-01 01:01:01
meget frisk og hurtig at lave (hvis man har koncentratet i forvejen)