Karamel og chokolade bidder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Asta bundgaard Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. smør en bradepande og for den med bagepapir, så det går ud over ydersiden af formen.
bland mel, havregryn og sukker i en mellem stor skål, og rør smørret i. tryk halvdelen af blandingen ned i formen. bag den i 10 min tag den ud af ovnen og drys med chokolade og nødder. bland det ekstra mel med karamel i en lille skål. dryp det jævnt over chokoladen og nødderne. og drys så resten af havregrynsbladingen over, bag kagen i 15 min. Afkøl i formen, når den er afkølet, skæres den ud i firkanter og serveres med flødeskum. Tips: man kan også lave karamellen selv, og putte andre nødder i så som hasselnødder peanuts det er kun fantasien der sætter grænser. |
|
Opskriften er vist 6244 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer g.b - 2012-03-04 18:52:51 Hvor en stor en bradepande bruger du? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne