Vikinggryde (Fedtfattig)

Vikinggryde (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Anna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Strimlet oksekød
1000 g.kartofler
1-2 Pastinak
2-2 Gulerødder
0.5-1 Knoldselleri
3-4 spsk.Oregano
3-4 spsk.Basilikum
2-3 spsk.Salt og peber
 Vand
 
Opskrift:
Man kan bruge alt slags kød, med oksekød er bedst, hakket er også ok.
Kartofler, pastinak, gulerødder og knoldselleri, skrælles og hakkes/snittes i skiver/tern.
Vandet skal kunne dække det hele.
Småsimre i 1-1½ time.

Tips:

Smag den til med salt og peber til sidst.





karakterer:
Opskriften er vist 8087 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu